Interieurstyling
in functie van werk – en merk beleving

Laat je interieur vertellen

 wie je bent 

en wat je belangrijk vindt!

Waarom

Laat je interieur vertellen wie je bent en wat je belangrijk vindt!

Je interieur is het verlengde van je merk en hoe je wil omgaan met je mensen. Het is daarom één van de fundamenten van je onderneming. Een interieur dat past bij je merkidentiteit, werkgewoontes en budget. 

Ik schuif dus graag mee aan tafel om te luisteren naar wie jullie zijn, waarvoor je merk staat en hoe we het interieur kunnen afstemmen op jullie (nieuwe) manier van werken.

interieur inriching hypotheekwinkel mooi belicht open ruimtes

Cases

Hypotheek.winkel België

Rebranding en inrichting van 40 kantoorwinkels

Meer Info

Kapernikov

Complete renovatie, branding & interieur inrichting van nieuwe kantoorruimten

Meer Info

Hypotheek.winkel Mechelen

Complete renovatie, branding & interieur inrichting van een nieuwe locatie

Meer Info

Stonefish Mechelen

Volledige transformatie: Creëren van een geïntegreerde werkplek in Mechelen

Meer Info

Kantoorgeluk en klantenbeleving zijn pijlers voor succes

Je kantoorinrichting is bovendien het eerste wat klanten en sollicitanten zien als ze binnenkomen in je bedrijf. De uitstraling moet dus aansluiten bij de kernwaarden van het bedrijf. 

Je return of investment?

Een sterker werkgeversimago

Een sterkere branding van je merk

Een verhoogde klantenbeleving

Flexibiliteit in werkmethodes

Meer welzijn op de werkvloer

Efficiënter gebruik van de ruimte

Hoe

Ik kom graag langs voor een verkennend gesprek met een lekkere koffie om:

Je plannen, verwachtingen en interieurideeën te bespreken

Om de ruimte(s) te bekijken

Je vragen te beantwoorden over mijn begeleiding en werkwijze

Zicht te krijgen op de budgettaire mogelijkheden

  1. Dan bekijken we wanneer we van start kunnen gaan
  2. Kom ik langs om te fotograferen en op te meten
  3. Maak ik een moodbord met ideeën voor de inrichting
  4. Maak ik een zo goed mogelijke schattting van het budget
  5. Zorg ik voor alle bestellingen groot en klein
  6. Komen we alles monteren en plaatsen
  7. En zorg ik voor details die het verschil maken
0
Kantoren Opgefrist
0
Blije Gezichten

Getuigenissen

We werkten met Geert samen voor de inrichting van ons nieuwe laboratorium en kantoorruimte/co-working space. Wie zei ooit dat een laboratorium geen aangename werkplek kan zijn? Geert zijn eigenzinnige en creatieve blik op budgetvriendelijke inrichting, maakt hem uniek. Wat ons betreft de juiste man op de juiste plek, om ons project in deze korte tijdspanne te realiseren. He gets the job done!

Veronique Vanzeir & Ingrid Chalmet Owners A&S Stonefish

Budget Vriendelijk

Creatieve Duizendpoot

Ik breng je visie tot leven.

Mijn basismissie is om kleine en grote interieurdromen van A tot Z budgetvriendelijk te realiseren. Ik richt me daarmee vooral op kleine en middelgrote kantoren.

Als gepassioneerd interieurstylist combineer ik dit talent met mijn rijke ervaring als specialist in branding en communicatie. Bovendien ben ik sterk in hoe je ruimtes optimaal en functioneel kan benutten.

Net zoals je logo, je beeldmateriaal en je communicatiestijl , maakt je interieur deel uit van de prikkels die je als onderneming uitzendt. Dat ervaren je klanten, maar het versterkt ook je werkgeversimago.

Betaalbaar interieuradvies

Ik werk niet met vaste collecties of leveranciers, maar stuim doelgericht de B2B en B2Cmarkt af op zoek naar de beste oplossingen: nieuw, promo’s, vintage blikvangers en 2dehands opportuniteiten. Ik werk dus merkonafhankelijk en ga op zoek naar oplossingen die het beste bij je bedrijf en je budget passen.

Neem contact op!

We horen graag waar je hulp bij nodig hebt, wat je plannen zijn of welke droom je hebt.

Wij zijn klaar voor je vraag

Case Hypotheek.winkel Mechelen

Complete renovatie, branding & interieur inrichting van een nieuwe locatie

Voor de nieuwe winkel in Mechelen koos de franchisenemer voor onze begeleiding van A tot Z: plannen voor branding en interieur inrichting, contact met aannemers voor glaswanden en tapijttegels, bestellen van meubels, schilderen en plinten, opfrissen, repareren, enz. In functie van de ruimte indeling werden de typische brand-elementen van hypotheek.winkel toegepast: gezellige wachtruimte, slogans op de muren, koffie-hoek, kidscorner en akoestisch gescheiden adviesruimtes.

Case Kapernikov

Complete renovatie, branding & interieur inrichting van nieuwe kantoorruimten

De focus in dit nieuwe kantoor lag enerzijds op een sterke merkbeleving voor klanten en anderzijds op een zo fijn mogelijke en hippe werkomgeving voor de vele medewerkers. We kozen daarom voor een cosy interieur met een retro knipoog en speelse aspecten. Elk bureau kreeg een persoonlijke toets zodat men via flex desks kan wisselen van werksfeer. Centraal staat een massief houten vergadertafel van 320 cm en een zithoek waar informele meetings gehouden kunnen worden.

Case Hypotheek.winkel België

Rebranding en inrichting van 40 kantoorwinkels

Uitwerken van een complete rebranding (logo’s en slogans) met bijhorend winkelconcept (inrichting) van alle bestaande in toekomstige kantoorwinkels. Uitgevoerd tussen 2020 en 2022. Hier werden klantenbeleving en werkplezier als belangrijkste pijlers gebruikt. Persoonlijk contact en een niet-bancaire sfeer werden als troeven van hypo-theek. winkel verwerkt in het interieur. De elementen die bewust terugkomen zijn een huiselijke wachtruimte met koffie corner, een adviesruimte met houten tafel, zachte stoelen en één gedeelde monitor met de klant. Ook de inrichting van het hoofdkantoor in Zaventem werd door ons uitgevoerd met vooral de focus op kantoorgeluk.