Jij droomt, wij realiseren

Inrichten, opfrissen en klussen in

functie van interieur- en exterieurstyling

Renoveren, repareren, onderhouden, inrichten, bedenken en maken....

Onderaan kan je ons contacteren
via het formulier.

Interieurstyling

Straf in opfrissing of herinrichting van ruimtes in je woning. Ook gespecialiseerd in de organisatie en inrichting van vakantiehuizen. Ervaringsdeskundige Airbnb.

Opfrissen van immo en opbergruimten

Snelle en creatieve oplossingen om een woonst te verfraaien, op te ruimen, verkoop klaar te maken.

Houten vloeren, tuinterras en laminaat

Plaatsen, renoveren, schuren en behandelen van houten vloeren binnen en buiten.

Eenvoudige tuinwerken

Snoeien, hagen, onderhoud, divers hand- en graafwerk, omheiningen, compostbakken en allerlei slimme oplossingen.

Kleine klussen

Diverse reparaties en kleine klussen in en rond je huis of kantoor. Isoleren, plamuren, schilderen, eenvoudige gyprocwerken.

Timmerwerken

Wanden, tuinconstructies, bouwpakketten, roomdividers, oplossingen op maat, renovatie van chalets.

Projecten en realisaties

Upcycling, recycling, vintage, tweedehands, nieuw en uit eigen atelier. 
We combineren voor verrassende resultaten.

Privé & vakantiehuizen

Wij realiseren interieurstyling tot in de kleinste details met alle nodige kluswerken, meubels en creatieve combinaties

Bekijk alle inrichtingen

Chaletstijl

Ben je op zoek naar die bijzondere Canadees— Scandinavische toets? Wij zijn sterk in tuindingetjes klein en groot, creatief met hout en het recycleren van oude materialen en brocante spulletjes.

Bekijk onze sfeergalerij

Lanceer je eigen succesvolle Airbnb!

Met 10 jaar ervaring in het runnen van een eigen Airbnb in Leuven, begeleid ik je door elk aspect van de opstart: van succesvolle inrichting en klussen, tot het beheer van je Airbnb platform. Leer over prijsbeleid, kalenderbeheer, gastdocumentatie, brandveiligheidstips, registratie bij Toerisme Vlaanderen, het maken van verleidelijke foto’s en het selecteren van geschikte gasten.

Maak vandaag nog de sprong naar succes met Airbnb!

Getuigenissen

Dit is niet gewoon een 'klusser' ! Geert denkt mee en brengt ideeën en oplossingen aan waar je vaak zelf niet aan had gedacht. Wil jij meerwaarde creëren in een huis, ruimte of tuin? He is your man. Zijn totaalpakket is niet te kloppen want ook zijn tarieven zijn concurrentieel.
Wouter, Leuven
Nog voordat het fysieke werk begon bracht zijn creativiteit een frisse dynamiek in ons hotel. Hij neemt het roer in handen en houdt sterk rekening met de ziel van een gebouw of merk. Stel een vraag, krijg een voorstel en hij rondt alles af zodat je er zelf niet hoeft naar om te zien.
Mieke, Hotel Moulin de Boiron
Geert heeft heel wat verfraaiingswerken en inrichting in handen genomen van mijn vakantiehuizen in de Ardennen. Dankzij zijn vindingrijkheid hebben de huizen meer karakter gekregen en zijn de beoordelingen van onze gasten de hoogte ingeschoten.
Peter, De Pinte

Budget Vriendelijk

Creatieve Duizendpoot

Deze creatieve duizendpoot brengt levensvreugde in je huis

Mensen gelukkig maken door hun woon– of werksituatie aangenamer te maken is mijn belangrijkste drijfveer als interieurstylist. Want de plek waar je werkt of leeft heeft wel degelijk een enorm effect op je levensvreugde.

Daarvoor bekijk ik samen met je wat mogelijke ingrepen zijn binnen je budget en hoe we je spullen en ruimte optimaal kunnen hergebruiken. Ik ben creatief met wat beschikbaar is en vul dat aan met tweedehands, kringloop en nieuw. Na een bezoek maak ik een sfeerbord met adviezen, kleuren en foto’s zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden.

Om een optimaal effect te bereiken doe ik daarvoor ook de nodige kluswerken of begeleid je in het zoeken naar de nodige vaklui. Omdat alles valt of staat met de laatste decoratieve details vind het ik ook belangrijk om je daarin te begeleiden.

Je krijgt een begeleiding van A tot Z waar ik altijd de tussenpersoon ben die alles uitvoert of opvolgt. Een totale ontzorging dus, en dit altijd in gezamenlijk overleg.

Zo doe ik er alles aan om te zorgen voor een interieur waar je gelukkig van wordt.

Neem contact op!

We horen graag waar je hulp bij nodig hebt, wat je plannen zijn of welke droom je hebt.

Wij zijn klaar voor je vraag

Case Hypotheek.winkel Mechelen

Complete renovatie, branding & interieur inrichting van een nieuwe locatie

Voor de nieuwe winkel in Mechelen koos de franchisenemer voor onze begeleiding van A tot Z: plannen voor branding en interieur inrichting, contact met aannemers voor glaswanden en tapijttegels, bestellen van meubels, schilderen en plinten, opfrissen, repareren, enz. In functie van de ruimte indeling werden de typische brand-elementen van hypotheek.winkel toegepast: gezellige wachtruimte, slogans op de muren, koffie-hoek, kidscorner en akoestisch gescheiden adviesruimtes.

Case Kapernikov

Complete renovatie, branding & interieur inrichting van nieuwe kantoorruimten

De focus in dit nieuwe kantoor lag enerzijds op een sterke merkbeleving voor klanten en anderzijds op een zo fijn mogelijke en hippe werkomgeving voor de vele medewerkers. We kozen daarom voor een cosy interieur met een retro knipoog en speelse aspecten. Elk bureau kreeg een persoonlijke toets zodat men via flex desks kan wisselen van werksfeer. Centraal staat een massief houten vergadertafel van 320 cm en een zithoek waar informele meetings gehouden kunnen worden.

Case Hypotheek.winkel België

Rebranding en inrichting van 40 kantoorwinkels

Uitwerken van een complete rebranding (logo’s en slogans) met bijhorend winkelconcept (inrichting) van alle bestaande in toekomstige kantoorwinkels. Uitgevoerd tussen 2020 en 2022. Hier werden klantenbeleving en werkplezier als belangrijkste pijlers gebruikt. Persoonlijk contact en een niet-bancaire sfeer werden als troeven van hypo-theek. winkel verwerkt in het interieur. De elementen die bewust terugkomen zijn een huiselijke wachtruimte met koffie corner, een adviesruimte met houten tafel, zachte stoelen en één gedeelde monitor met de klant. Ook de inrichting van het hoofdkantoor in Zaventem werd door ons uitgevoerd met vooral de focus op kantoorgeluk.