Case Stonefish

Volledige transformatie: Creëren van een geïntegreerde werkplek in Mechelen voor Stonefish - laboratorium, flexibele kantoorruimte, vergaderzalen, en meer

Volledige herinrichting van een ferme kantoorruimte in Mechelen. Met een labo voor asbest controles, een kantoor met flex zitplaatsen, een vergaderplek voor 16 personen, uitbreiden en opfrissen van de personeelskeuken in functie van 10 personen, een kleine extra keukenhoek, creëren van een kleine vergaderruimte en integreren van de merkbeleving in het kantoor. Focus op werkplezier, kantoorgeluk en een goede merkbeleving voor de klanten en partners van Stonefish.

We werkten met Geert samen voor de inrichting van ons nieuwe laboratorium en kantoorruimte/co-working space en dit met een zeer strakke deadline. Van bij de conceptvorming tot aan de praktische uitwerking heeft Geert ons hierin begeleid. Geert voelt naadloos aan waar welke begeleiding en ondersteuning nodig is en kan zeer uiteenlopend inspringen gaande van conceptvorming, het zoeken van geschikte vaklui, keuzes maken in de materialen tot zelf de handen uit de mouwen steken en de praktische realisatie. Vooral zijn creatieve insteek en professionele blik op inrichting waren een meerwaarde en hebben de ruimtes nog net die extra twist gegeven. Wie zei ooit dat een laboratorium geen aangename werkplek kan zijn? Alles bleef ook netjes binnen budget wat ook aangenaam was. Geert was een excellente ‘ontzorger’, de juiste man op de juiste plek wat ons betrof, om ons project in deze korte tijdspanne te realiseren.

Veronique Vanzeir & Ingrid Chalmet Owners A&S Stonefish

Case Hypotheek.winkel Mechelen

Complete renovatie, branding & interieur inrichting van een nieuwe locatie

Voor de nieuwe winkel in Mechelen koos de franchisenemer voor onze begeleiding van A tot Z: plannen voor branding en interieur inrichting, contact met aannemers voor glaswanden en tapijttegels, bestellen van meubels, schilderen en plinten, opfrissen, repareren, enz. In functie van de ruimte indeling werden de typische brand-elementen van hypotheek.winkel toegepast: gezellige wachtruimte, slogans op de muren, koffie-hoek, kidscorner en akoestisch gescheiden adviesruimtes.

Case Kapernikov

Complete renovatie, branding & interieur inrichting van nieuwe kantoorruimten

De focus in dit nieuwe kantoor lag enerzijds op een sterke merkbeleving voor klanten en anderzijds op een zo fijn mogelijke en hippe werkomgeving voor de vele medewerkers. We kozen daarom voor een cosy interieur met een retro knipoog en speelse aspecten. Elk bureau kreeg een persoonlijke toets zodat men via flex desks kan wisselen van werksfeer. Centraal staat een massief houten vergadertafel van 320 cm en een zithoek waar informele meetings gehouden kunnen worden.

Case Hypotheek.winkel België

Rebranding en inrichting van 40 kantoorwinkels

Uitwerken van een complete rebranding (logo’s en slogans) met bijhorend winkelconcept (inrichting) van alle bestaande in toekomstige kantoorwinkels. Uitgevoerd tussen 2020 en 2022. Hier werden klantenbeleving en werkplezier als belangrijkste pijlers gebruikt. Persoonlijk contact en een niet-bancaire sfeer werden als troeven van hypo-theek. winkel verwerkt in het interieur. De elementen die bewust terugkomen zijn een huiselijke wachtruimte met koffie corner, een adviesruimte met houten tafel, zachte stoelen en één gedeelde monitor met de klant. Ook de inrichting van het hoofdkantoor in Zaventem werd door ons uitgevoerd met vooral de focus op kantoorgeluk.